Смак супу стане яскравішим: допоможе один простий інгредієнт

Читать на русском
Автор
568
Цю страву дуже просто приготувати смачно
Цю страву дуже просто приготувати смачно. Фото svitreceptiv.com

Один компонент зробить суп особливо смачним

Ми розповідали, як правильно варити курку для бульйону. Для супів бульйон — це важливий компонент, але не менш важливими є й інші складники.

При правильному приготуванні супи виходять дійсно смачні. Їх є маса різновидів, і кожен підбере собі страву до смаку. На ProstoWay розповіли, як приготувати суп ще смачнішим.

Якщо ви часто готуєте супи, з часом у стандартних рецептах хочеться різноманіття. Тож не відмовляйте собі у експериментах. А для цього треба просто додати один інгредієнт, який може здатися незвичним, але нічого особливого у ньому немає. Зате він точно надасть звичній страві нового смаку

Мова йде про один компонент, який рідко додають до супів, і дарма. Це морквяний сік, і для найкращого результату його треба додавати за дві хвилини до готовності страви.

На середню каструлю супу знадобиться половина склянки соку. Суп не лише набуде нового смакового акценту, а ще й збагатиться корисними властивостями моркви. Вітаміни не встигнуть википіти, адже сік додається наприкінці приготування.

Таким чином, у вас і суп стане смачнішим, і користі від нього буде більше. Також ми розповідали про вагому помилку у приготуванні дерунів.