Пожовтіла мікрохвильова піч: два способи, що допоможуть впоратися з проблемою

Читать на русском
Автор
Хитрості, що заощадять вам час та гроші
Хитрості, що заощадять вам час та гроші. Фото ek.ua

Простий і ефективний метод позбавити мікрохвильову піч від жовтизни

Мікрохвильова піч – це один із найпоширеніших елементів побутової техніки на кухні. Вона дозволяє швидко розморожувати продукти, готувати апетитні десерти та розігрівати готові страви лише за кілька хвилин.

Проте, мікрохвильова піч білого кольору з часом може пожовтіти. Цю проблему можна вирішити за допомогою засобів, що є у кожному будинку, інформують "Белновости".

Як позбутися жовтизни на мікрохвильовій печі

Впоратися з цією проблемою допоможе звичайна сода. Для цього її потрібно розбавити з водою в невеликій кількості до утворення кашки і нанести на пожовклі ділянки. Через 15 хвилин можна змивати. За необхідності процедуру повторити кілька разів.

Також видалити жовтизну на корпусі мікрохвильової печі допоможе горілка. При цьому варто переконатися, що корпус цілісний, без сколів і подряпин. Горілку необхідно нанести на вату та акуратно обробити пожовклу ділянку. Потім її потрібно змити та витерти поверхню насухо. Таким чином можна використовувати оцет та нашатирний спирт.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити мікрохвильову піч від забруднень. Для цього вам не знадобляться дорогі засоби.