Ідеальна пропорція для підливи: голубці будуть фантастично соковитими
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1695

Весь секрет — у правильно приготованій підливі
Ми розповідали, що можна додати до тушкованої капусти, щоб страва була дуже смачною. Тепер ділимось порадами з приготування голубців, які будуть суперсоковитими.
Голубці — це страва, дуже затратна по часу. Тому буває кривдно, коли наче зробив усе правильно, а начинка вийшла сухою. На Pixelinform розповіли, на що звернути увагу, щоб голубці були соковитими та смачними.
Зі стандартних порад, на кшталт додати у фарш обсмажену цибулю, можна виокремити й цікавіші. Приміром, якщо хочете отримати оригінальний смак, можна додати у фарш трохи картопляного пюре.
Голубці: деталі приготування
Досвідчені кулінари знають, що для приготування голубців найкраще використовувати посуд із товстими стінками. Так страва буде нагріватися рівномірно, а отже рівномірно приготується.
Не варто ставити голубці на великий вогонь. Це може навіть зіпсувати страву. Вона повинна готуватись і прогріватись поступово, на слабкому вогні.
Особливу увагу треба приділити приготуванню підливи. Багато хто вважає її неважливим атрибутом, однак вона здатна впливати на смак голубців. Найкраще готувати її з кількох компонентів: жирної сметани, бульйону та овочевої засмажки. При цьому сметани має бути найбільше.
Так голубці вийдуть особливо ароматними та смачними. Також ми розповідали, як смачніше посмажити гриби.