Батончики "Баунті" за півгодини: простий рецепт улюблених ласощів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
"Телеграф" підготував рецепт батончика баунті, який можна зробити в домашніх умовах
Хочете здивувати близьких кулінарними шедеврами? Пропонуємо не витрачати багато часу, а зробити прості кокосові батончики вдома, які захочеться їсти ще і ще.
Інгредієнти:
- вершкове масло -50 гр;
- молоко - 35 мл;
- цукор - 30 гр;
- кокосова стружка -80 г.
Глазур:
- шоколад - 80 г;
- рослинна олія – 1 ст.л.
Приготування
В каструлю налити молоко, додати вершкове масло і цукор, і поставити на плиту.
Коли масло і цукор розтопляться додати кокосову стружку і постійно перемішувати. Кокосову стружку краще додавати частинами. Постійно помішувати до загустіння.
Потім перекласти масу на пергамент і сформувати прямокутник висотою 1-1,5 см.
Поставити в морозильну камеру на 15 хвилин.
Дістати та нарізати на батончики. Знову поставити в морозильну камеру на 15 хвилин.
Шоколад розтопити, додати олію, добре перемішати. Охолодженні батончики занурити в шоколад. І поставити в морозильну камеру на 5 хвилин.
Можна смакувати!