Крем-суп: 3 простих рецепти, які точно вас вразять
- Автор
- Дата публікації
- Автор
"Телеграф" пропонує три нескладних рецепти крем-супів, якими можна буде здивувати визнаного гурмана
З приходом весни та тепла все більше хочеться їсти легкі та корисні страви. Саме тому «Телеграф» підготував для вас підбірку простих, але надзвичайно смачних рецептів крем-супів.
Крем-суп зі шпинату
Інгредієнти:
- Картопля - 400 г;
- Кабачок - 100 г;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт;
- Шпинат - 150 г;
- Куряче м'ясо - 100-120 г;
- Сіль, перець за смаком;
- Мускатний горіх (дрібка) ;
- Базилік свіжий.
Приготування:
Порізати кубиками картоплю і кабачок, і варити на середньому вогні разом з цибулиною до готовності.
Дістати цибулю.
Шпинат добре промити та порізати шматочками, додати в каструлю і проварити ще 2-3 хвилини.
Тим часом м'ясо курки порізати кубиками й обсмажити на сковорідці до готовності.
В каструлю додати сіль, перець, мускатний горіх і збити все блендером до однорідної консистенції.
Перед подачею в тарілку додати декілька шматочків м'яса і прикрасити листочками базиліку.
Смачного!
Крем-суп з креветками
Інгредієнти:
- Картопля – 400 г;
- Морква (невелика) – 1 шт;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт;
- Креветки – 10 шт;
- Вершки 20% - 130 мл;
- Сіль, перець за власним смаком;
- Оливкова олія – 2 ст. л;
- Пармезан – 30-50 г;
- Плавлений сир – 70 г.
Приготування:
Моркву, картоплю та цибулю почистити, помити, нарізати невеликими шматочками й варити до готовності.
Коли овочі зваряться, додати вершки та нарізаний кубиками плавлений сир. Варити на повільному вогні 4-5 хвилин. Після цього додати спеції та збити все блендером до однорідності.
На сковороду налити оливкову олію та посмажити креветки з обох сторін протягом 3-4 хвилин.
Крем-суп налити в глибоку тарілку, обережно покласти туди креветки, посипати тертим пармезаном і можна смакувати!
Сирний крем-суп
Інгредієнти:
- Картопля - 350 г;
- Морква – 1 шт;
- Куряче м'ясо – 120-150 г;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт;
- Плавлений сирок – 150 г;
- Сіль, перець за смаком;
- Куркума мелена – дрібка.
Приготування:
Овочі почистити, помити, нарізати невеликими шматочками й варити на середньому вогні до готовності.
Тим часом м’ясо помити й нарізати кубиками, і обсмажити на сковороді на помірному вогні.
Коли овочі зваряться, додати спеції та натерти плавлений сирок. Все розмішати та збити блендером до однорідної консистенції.
Суп налити у глибоку тарілку і додати декілька шматочків курячого м’яса.
Готово!