Путінські військові нікуди не подінуться: Шойгу спіймали на хитрощах з відведенням військ

Автор
678
Путінські військові нікуди не подінуться: Шойгу спіймали на хитрощах з відведенням військ

Військова техніка РФ залишиться на кордоні з Україною - у Воронезькій області

У Мережі спіймали на хитрощі міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який сьогодні видав наказ про повернення військового контингенту назад в частини з "південних рубежів" Росії. Портал Liveuamap повідомляє про те, що частина пересувань - це постійна передислокація, а військова техніка може залишитися на кордоні з Україною у Воронезькій області.

"Частина знятих російських пересувань - це постійна передислокація 56-ї бригади ВДВ в Феодосію, - повідомляє портал. - Таким чином, вся техніка, переміщена на південь, до Воронежа, буде залишатися там".

Нагадаємо, Шойгу наказав, щоб військові частини Південного і Західного військових округів почали повертатися з південних рубежів в пункти постійної дислокації з 23 квітня. На думку Шойгу, "цілі досягнуті повністю".

Також ми повідомляли про те, що Міністерство оборони Російської Федерації розповіло про початок в четвер, 22 квітня, основного етапу навчань військ Південного військового округу і Повітряно-десантних військ, які воно проводить на полігоні "Опук" в окупованому Криму. Туди ж прибув і міністр оборони країни Сергій Шойгу.