Ходяча вишенька з трендовими червоними туфлями: Ріта Ора вигуляла яскравий образ у міні (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 10:00

33-річна знаменитість позувала на вершині Емпайр-стейт-білдінг

Британська співачка албанського походження Ріта Ора продемонструвала крутий і сміливий тотал-лук. Виконавиця продовжила модний тренд "pop of red", і цього разу блиснула в незвичайній червоній мінісукні на самій вершині Емпайр-стейт-білдинг у Нью-Йорку.

33-річна артистка, яка любить вражати публіку пікантними вбраннями, позувала фотографам у рамках просування фільму Disney "Спадкоємці: Повстання червоних" зі своєю участю. Захід відбувся у вівторок, 9 липня.

Ріта Ора, яка черпає натхнення з назви кінопроєкту у своїх образах, цього разу мала неймовірний вигляд у яскравій мінісукні з довгими рукавами, що підкреслює її підтягнуті ноги.

Наряд складався з рукавів-ліхтариків та високого коміра. Актриса доповнила свій образ сонцезахисними окулярами у червоній оправі, а також трендовими червоними туфлями.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

У вересні 2023 року виконавиця відвідала церемонію нагородження премії MTV Video Music Awards. На захід Ріта Ора прийшла у довгій сукні модного бренду Rodarte. Сам образ нагадував персонажа Мортісію (Мортішу) з культової родини Адамс.