Куди зникла найяскравіша учасниця "Холостяка" Роза Аль-Намрі: як виглядає і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 12:49

Телеведуча зуміла завоювати серця українців, але різко зникла з телебачення

Українська журналістка та учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк 3" (2013 рік) тривалий час не з’являється на публіці та у світській хроніці. Роза Аль-Намрі встигла попрацювати на телеканалі СТБ ведучою постшоу "Як вийти заміж" та стати героїнею реаліті про власну родину "7Я Рози".

Роза Аль-Намрі: всеукраїнська любов та спад популярності

Дівчина з арабським корінням здобула популярність завдяки участі в 3 сезоні "Холостяка", в якому головним серцеїдом був відомий російський пластичний хірург з українським корінням Андрій Іскорнєв. Попри програш у проєкті, Роза змогла завоювати інші серця — всенародну любов українців.

Роза Аль-Намрі стала яскравою учасницею "Холостяка 3"

Після цього дівчина змогла показати себе "найкращою подружкою" для учасниць наступних сезонів романтичного шоу, ставши ведучою "Як вийти заміж".

Роза разом із героями "Холостяка 9" Нікітою Добриніним та Дашею Квітковою. Пара розлучилася у 2023 році, у них є син /instagram.com/alnamriroza

Також телеведуча запустила власне реаліті-шоу про свою родину та родичів під назвою "7Я Рози". У ньому взяли участь усі родичі Рози – її сестри, брат, батьки, а також бойфренди та друзі.

Після виходу серіалу популярність дівчини почала поступово падати. Роза також була ведучою тревел-шоу "Світами за скарбами" (2018).

instagram.com/alnamriroza

Де зараз Роза Аль-Намрі і що говорить про війну в Україні

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 34-річна ведуча залишилася на батьківщині, у рідному Києві. 24 лютого 2022 року Роза виклала фото з українським прапором, зроблене у столиці, та запевнила, що нікуди не збирається їхати.

"Я залишаюся вдома та буду захищати свій дім! Друзі, оберіть лідера в своїй родині, щоб не виникало суперечок у прийнятті рішень! Любов та підтримка мають панувати над панікою та страхом. Ми — величний народ і Бог з нами", — написала тоді Роза.

У травні цього року зірка опублікувала знімок із вдячністю від командування та особового складу військової частини А1836 за "активну громадську позицію, небайдужість та невтомну працю. В нашій єдності — сила й незламність української нації! Підтримка, яку Ви надаєте морально зміцнює дух, сили воїнів та пришвидшує нашу спільну перемогу".

Відомо, що наприкінці серпня 2022 року Роза вирушила за кордон з метою побачити, як українські біженці адаптувалися до нових умов у чужій країні, та висловити подяку іноземцям за їхню допомогу та підтримку.

У 2013 році Роза зустрічалася з онуком актриси Ади Роговцевої, кінооператором Олексієм Ткаченком. 2015 року дівчина повідомила, що вийшла за нього заміж. А вже у 2017 році Роза виклала ніжне фото з іншим молодим чоловіком Олександром Сівацьким. Більше жодних інших подробиць зі свого особистого життя зірка не розкривала.

Роза з Олександром Сівацьким (2017 рік)

Зараз дівчина у Києві. Вона продовжує бути журналісткою та допомагати українській армії. Не є активною у соцмережах.

Фото: instagram.com/alnamriroza
Фото: instagram.com/alnamriroza
Фото: instagram.com/alnamriroza
Фото: instagram.com/alnamriroza

Раніше ми писали, куди зникла українська чемпіонка з плавання Яна Клочкова. Її вже давно немає у медійному просторі.