"Які питання?": українка, на весіллі якої виступали Галкін та Монатик, відреагувала на скандал

Читать на русском
Автор
19041
Ангеліна Терська Новина оновлена 13 липня 2024, 15:56
Ангеліна Терська

Скандальна історія отримала продовження

Розкішне весілля українки Ангелини Терської, на якій гостей розважали Максим Галкін та Монатік, викликало шквал критики в мережі. Жінка вже відреагувала на випади коментаторів.

Багато користувачів соцмережі Instagram висловили думку про те, що такі розкішні заходи у воєнний час недоречні. У відповідь Терська повідомила, що не проживає в Україні.

Зокрема, коментатори зазначили, що весілля варто було б відгуляти трохи скромніше, оскільки українці у себе на батьківщині проживають дуже складні часи.

У відповідь жінка наголосила, що ні вона, ні її чоловік не є держслужбовцями, зірками чи великими блогерами. Крім того, вона додала, що вони не живуть в Україні, хоч і планують туди повернутися в майбутньому, і не святкували весілля на її території.

Терська також зазначила, що вона та чоловік підтримують Україну фінансово та ненавидять Росію.

"Тому які до нас питання?", — додала вона.

Нагадаємо, згадане весілля, за оцінками ЗМІ, обійшлося в 1 мільйон євро. Вона проходила на віллі Балбяно на озері Комо (Італія). День її оренди коштує 19 тисяч євро.

Як повідомлялося раніше, скандально відома колишня прес-офіцер Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська знову випливла в українському інформаційному просторі, показавши кадри свого розкішного життя.