Продовжує танцювати в Маямі: Влад Яма показав, чим заробляє за кордоном

Читати російською
Автор

Танцюрист рідко з'являється у сторіс

Український хореограф Влад Яма, який нещодавно зізнався, як заробляє в США, показав, чи продовжує будувати кар’єру танцюриста за кордоном. Після довгої паузи артист з’явився у сторіс, щоб прорекламувати навчання, яке він проводить в Маямі.

Влад Яма на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, на якому показав фрагмент із тренувань. На ньому видно, що хореограф вчить дівчат танцювати румбу. В описі під відео — запрошення на заняття в Маямі.

Фото: instagram.com/vladyama_official /instagram.com/vladyama_official

"6 ексклюзивних занять від українського маестро бальних танців. Тільки для жінок! Ексклюзивна хореографія крок за кроком", — йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав з України до Маямі після 24 лютого 2024 року. У 2023 стало відомо, що танцюрист в США працює у MIAMI DANCE ACADEMY. Серед викладачів на сайті академії можна було помітити росіян. Шоумен під час війни викладав фото в українській футбольній формі на тлі знімального майданчика зі студії "1+1", де раніше знімався і викликав хвилю хейту. Однак чи приїздив він до України, не відомо.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Валерій Меладзе, який засудив війну, хоче повернутися до Росії. Артист хоче покинути Іспанію.