Блогерка - "ескортниця" з нагородою від Буданова більше не приховує нареченого (відео)

Читать на русском
Автор
5019
До цього блогерка не розкривала персону коханого Новина оновлена 15 липня 2024, 15:32
До цього блогерка не розкривала персону коханого. Фото Колаж "Телеграфу"

Блогерка виклала пікантне відео

Українська блогерка Ксюша Манекен, яка нещодавно розкрила дату свого весілля, вперше показала свого нареченого в соцмережах.

Гарячим відео з коханим дівчина поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Допис блогерка підписала емодзі у вигляді сердечка.

На відео дівчина пристрасно цілується з коханим на фоні водоспаду. Персону нареченого блогерка не розкрила і не відмітила його в дописі. Однак у сторіс виклала світлину і позначила його сторінку.

Ксюша Манекен з нареченим
Фото: instagram.com/maneken007

Судячи зі сторінки в Інстаграм нареченого Ксюші Манекен, він — не медійна персона, бо має небагато підписників. Коханий блогерки, на ім'я Андрій, архітектор і створює нерухомість, як зазначено в "шапці" його профілю.

Нагадаємо, що про те, що Ксюша Манекен виходить заміж, вона оголосила у квітні цього року. Подробицями знайомства та історією кохання блогерка не ділиться, бо не хоче розкривати всю історію.

Про те, що блогерка упродовж трьох років займалася ескортом, вона зізналася в інтерв’ю Анні Олицькій. Згодом Ксенія Волощук (її справжнє ім’я) відкрила шлюбну агенцію. Про те, що блогерка отримала нагороду від ГУР стало відомо в 2023 році. За що саме, поки невідомо.

Раніше "Телеграф" розповідав, що свого обранця засвітила експрацівниця ДПСУ Іванна Плантовська. Під час війни в Україні Плантовська не соромиться ділитися лакшері-життям у соцмережах і підписувати дописи російською.