"Зрівняли з сепаратистами": відомий український блогер емоційно відреагував на потрапляння до бази "Миротворець" (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 липня 2024, 21:30

Блогер зізнався, що спочатку вважав, що це розіграш

Популярний 27-річний український блогер Олександр Волошин, який потрапив у скандал через донати на "Охматдит", розповів про те, що його внесли до бази "Миротворець". Інфлюєнсер не приховував, що шокований цією новиною.

На своїй сторінці в Instagram блогер з мільйонною аудиторією опублікував відео та зачитав, у чому його звинувачують. Волошин зізнався, що спочатку не вірив у правдивість цієї інформації, він вважав, що це просто безглуздий розіграш.

За що Олександра Волошина внесли до бази "Миротворець"

На сайті сказано, що популярний блогер звинувачується в участі в актах гуманітарної агресії проти України, поширенні ворожої пропаганди, участі в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України, а також у замаху на суверенітет та цілісність нашої держави.

Також на сайті є уривок тексту, де сказано, що Олександр Волошин став одним із блогерів, які після ракетного удару росіян 8 липня, коли було зруйновано дитячу лікарню "Охматдит", почали говорити про ймовірність переговорів з окупантами. Зокрема, блогер зазначив, що Україні потрібно "грати на умовах росіян".

Олександра Волошина внесли до бази Миротворець

Як Олександр Волошин відреагував на потрапляння до бази "Миротворець"

Колишній чоловік Анни Трінчер заявив, що шокований цією новиною, оскільки зараз у його житті відбуваються події, які роблять його в очах людей, які не знають усієї ситуації, ворогом. Волошин зазначив, що не знає, чого чекати далі, але, найімовірніше, це ще не кінець історії.

Український блогер обурився, що його порівняли з сепаратистами, адже до бази "Миротворець" вносять людей, які становлять загрозу Україні. Волошин зазначив, що його хочуть зробити антигероєм, хоча він неодноразово просив вибачення та визнав свою помилку.

"Телеграф" писав раніше, що після російської атаки на "Охматдит" 8 липня блогери, зокрема Волошин, як під копірку почали закликати до "перемир’я з Росією", після цього одну з блогерок Настю Умку викликали до СБУ.