У спокусливій мінісукні: 43-річна Наталі Портман засвітила стрункі ноги (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 12:39

Знаменитість виглядає розкішно

Відома американська акторка театру й кіно Наталі Портман завжди захоплює увагу своїми стильними луками. Днями знаменитість відвідала американське ток-шоу "Вечір із Сетом Маєрсом". На цій програмі ведучий проводить невимушені розмови з різними публічними особистостями.

На телеканалі NBC Портман з'явилась у стильному та привабливому вбранні. Вона обрала маленьку чорну сукню у стилі Коко Шанель. Така річ була без бретельок і з невеликим вирізом на грудях.

Наталі Портман одягла чорну мінісукню, Фото: Getty Images

Примітно, що коротка довжина сукні підкреслила довгі та стрункі ніжки акторки. А спокусливого вигляду додали чорні колготки. До такого вбрання Наталі обрала чорні замшеві туфлі з гострими носиками на високих шпильках.

Наталі Портман виділила стрункі ноги, Фото: Getty Images

Портман прийшла на вечірню програму з рівним і розпущеним волоссям. Вона мала легкий макіяж, який підкреслив природну красу акторки.

Оскільки акцент образу був на короткій сукні, Наталі вирішила не перевантажувати образ аксесуарами. Такий повністю чорний аутфіт чудово пасував акторці та робив її вигляд стильним і елегантним.

Наталі Портман обрала чорний лук, Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про модель Ельзу Хоск, яка продемонструвала трендовий купальник цього літа. Цей варіант підійде для жінок з різними типами фігури.