"Помолодшала на 20 років": Ірина Білик вразила новими фото з яскравим мейкапом

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 09:05

54-річна зірка показала сміливий образ

Українська виконавиця та композиторка Ірина Білик, над якою нещодавно пожартувала Ольга Сумська, вразила своїх шанувальників новим стильним образом. Зірка вітчизняного шоубізнесу, якій у квітні цього року виповнилося 54 роки, за допомогою крутого макіяжу помолодшала в рази.

Білик виставила у соцмережі Інстаграм фотографії, на яких артистка позує в зеленому береті та плащі в тон, з під якого виглядає сорочка в клітинку з червоною плямою. ЇЇ мейкап вийшов дуже яскравим, не без участі українського зіркового візажиста Єгора Андрюшина.

Експерт зміг омолодити 54-річну співачку на декілька десятиліть. Це зазначили у коментарях до фото підписники Ірини Білик, яких на офіційній сторінці зірки налічується понад як півмільйона.

"Крутий образ", "У Єгора золоті руки. З цим мейком Іра помолодшала на 20 років", "Яка краса", "Помітно помолодшали!", — написали користувачі соцмережі.

Нагадаємо, що Ірина Білик має двох дітей. Раніше "Телеграф" розповідав, як подорослішав старший син Ірини Білик, який вигляд має зараз Гліб Оверчук та чим він займається у своєму житті.