Стопами батька: 9-річна дочка воїна ЗСУ Даніеля Салема здивувала вибором професії (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 10:22

Санта-Луна назвала цих людей крутими, і тому хоче стати одною з них

Відомий український ресторатор і телеведучий, який зараз служить у Збройних Силах України та захищає країну від російських загарбників зі зброєю в руках, запитав у своєї 9-річної дочки Санти-Луни, ким вона хоче стати, коли виросте.

Дівчинка приїхала до батька в Україну, адже після повномасштабного вторгнення Росії родина Салема виїхала закордон. У червні 2023 року ведучий с дружиною Марією оголосили про розлучення після 17 років шлюбу, однак це ніяк не вплинуло на теплі стосунки батька-військовослужбовця та його єдиної донечки.

Чоловік виклав в сторіс Інстаграму відео, яке було відзнято в авто. Даніель Салем, сидячи за рулем, спитав у Санти-Луни, ким вона хоче стати у майбутньому. Відповідь дівчинки була неочікуваною та лаконічною: "Військовою".

Дівчинка зазначила, що вважає їх крутими. "Все. У мене все", — відреагував зірковий батько.

Даніель Салем повідомляв, що хоче удочерити дитину із дитбудинку. У липня минулого року у коментарі Тимуру Мірошниченку в програмі "ЖВЛ" Салем зазначив, що займається оформленням необхідних документів і вже стоїть у черзі.

Раніше у мережі з'явилися чутки про роман Даніеля Салема та співачки Lida Lee. Поки чоловік був на фронті, виконавиця доглядала собаку воїна.