Бракує нової Ламборгіні: дружина ексзаступника голови ОП Тимошенко засвітила дорогий лук (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 22:56

У родині колишнього радника Андрія Єрмака не звикли заощаджувати на собі

Дружина колишнього заступника голови ОП Кирила Тимошенко Альона не заощаджує на гардеробі. У мережі з’ясували, що її речі коштують щонайменше 500 євро.

Про це повідомляє Telegram-канал Harley Quinn.

Альона Тимошенко запросила всіх охочий приєднатися до Літньої Кіношколи, яка відбудеться 19-20 липня в Українському домі у Києві у рамках 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю. На фото Альона Тимошенко була одягнена лаконічно: чорна прозора спідниця, під нею лосини в тон та футболка. Однак, як з’ясувалося, ціна цієї, на перший погляд, непомітної спідниці – 1084, 68 євро. Вона від бренду Nue.

А на відкритті першої лекції кінолекторія Української Кіношколи дружина Кирила Тимошенко була присутня у сандалях Celine Clea Triomphe Gladiator із телячої шкіри за 850 євро.

"Слід підкреслити, що така цибуля дуже вигідно виглядала б у новій Ламборгіні. Знову ж таки, камінь у город чоловікові", — пишуть у мережі.

До речі, нещодавно самого Кирила Тимошенко було помічено у футболці за 440 євро від Сare of Сarl.

Також "Телеграф" розповідав про те, що Валерій Залужний змінив піксель на діловий костюм. Колишнього головкому ВСУ тепер просто не впізнати.