Ксенія Мішина показала стильний червоний total look (фото)

Читать на русском
Автор
Ксенія Мішина - трендсетерка сучасності
Ксенія Мішина - трендсетерка сучасності. Фото instagram.com/misha.k.ua

Акторка попозувала для фотосесії у Нью-Йорку

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно блиснула фігурою в латексному костюмі, показала ефектний червоний образ. Зірка поділилася фотосесією в закритому, але сексуальному вбранні.

Красивими фото акторка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Червоний колір гарно підкреслив красу зірки, а корсет — струнку талію. У сторіс Ксенія Мішина відповідала на запитання підписників.

На нових фото Ксенія Мішина постала у стильному образі червоного кольору, який складався з сукні міні з довгим рукавом, корсету, який виділив талію, і латексних довгих чоботів. Зірка виглядала розкішно. Фотосесію зірка влаштувала у Нью-Йорку, куди поїхала на відпочинок разом зі своїм сином Платоном. Ксенія Мішина прогулювалася вулицями мегаполіса.

Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Варто зазначити, що червоний — тренд цього сезону. Ще в минулому році цей колір вийшов із моди і був неактуальним, однак цього літа повернувся на п’єдестал першості серед трендів. Також в цьому році особливо актуальні корсети. Тому якщо ви шукаєте модний святковий образ або ж лук для фотосесії, зверніть увагу на цей.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Леся Нікітюк показала трендовий купальник на літо 2024. Варто відзначити, що цього літнього сезону купальники-бікіні яскравих відтінків знову в тренді.