Оля Полякова засвітилась з всесвітньо відомим співаком: про кого йдеться (фото)

Читати російською
Автор

Знаменитість поширила фото з артистом світового масштабу

Відома українська співачка Оля Полякова активно показує в соцмережах своє життя: які місця відвідує, чим харчується, як проводить вільний час. Тепер знаменитість показалась з відомим італійським оперним співаком.

У інстаграмі Полякова похизувалась світлиною з Андреа Бочеллі, популярним виконавцем класичної музики. Ймовірно, артистка відвідала концерт італійського співака. Адже Оля залишила лаконічний підпис під фото, у якому висловила своє захоплення видатному виконавцю.

"Браво", — лаконічно підписала фото виконавиця.

Оля Полякова з Андреа Бочеллі, Фото: Інстаграм Олі Полякової

Крайній концерт Андреа Бочеллі відбувся 19 липня в Teatro del Silenzio, амфітеатрі просто неба у рідному місті співака Лаятико, що в регіоні Тоскана. Ймовірно, Полякова відвідала виступ легендарного тенора саме в Італії.

Андреа був одягнений у чорний класичний костюм, який складався з брюків прямого крою, жилетки та піджака, який переливався блискітками. Образ вдало доповнила розкішна біла сорочка, підв'язана краваткою-метеликом.

Полякова також обрала для заходу розкішний образ. Вона одягнула атласну сукню на бретельках насиченого блакитного відтінку. Таке вбрання артистка поєднала із золотистим широким кольє, браслетом й такого ж відтінку клатчем. З фото помітно, що Оля дуже зраділа можливості поспілкуватися та сфотографуватися з Бочеллі.

Раніше "Телеграф" писав про те, Полякова відвідала позиції ЗСУ, а також пройшла майстер-клас зі збирання автомата. Співачка зізналась, що боїться зброї.