Коли більше не звинувачують у вбивстві: Алек Болдвін вперше вийшов у світ після суду

Читать на русском
Автор
Алек Болдвін ійого дружина Хіларія Болдвін Новина оновлена 21 липня 2024, 18:11
Алек Болдвін ійого дружина Хіларія Болдвін. Фото Getty Images

Актор виглядав усміхненим

Відомий голлівудський актор Алек Болдвін, з якого зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві на знімальному майданчику українки Галини Хатчінс, показався на публіці після вироку суду.

Разом зі своєю дружиною Хіларією Болдвін актор з’явився на показі HamptonsFilm SummerDocs фільму "Військова гра". Алек Болдвін виглядав усміхненим і щасливим. Актор обіймає свою дружину з усмішкою на вустах і сміливо позує на камери.

Алек Болдвін
Фото: Getty Images
Алек Болдвін
Фото: Getty Images
Алек Болдвін
Фото: Getty Images

Трагічний інцидент

Інцидент стався 21 жовтня 2021 року на зйомках фільму "Іржа" (Rust). Алек Болдвін, який виконував головну роль у фільмі, випадково вистрілив з реквізитного пістолета, що був заряджений бойовими патронами, внаслідок чого загинула операторка Галина Хатчінс і був поранений режисер Джоел Соуса. Ця трагедія викликала хвилю обурення і дискусій щодо безпеки на знімальних майданчиках.

Після тривалого розслідування, яке включало аналіз доказів і свідчень свідків, у п’ятницю, 12 липня, прокуратура прийняла рішення зняти з Болдвіна звинувачення у випадковому вбивстві. Слідство встановило, що актор не мав наміру заподіяти шкоду і діяв у відповідності до інструкцій зйомок. Водночас, відповідальність за трагедію частково поклали на виробничу компанію та осіб, відповідальних за безпеку на майданчику.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Алек Болдвін готовий позиватися до свого звинувачення. 66-річний чоловік має питання до прокурорів і поліції міста Санта-Фе, які брали участь у справі про стрілянину.