Мають неактуальний вигляд: чотири стрижки, які вийшли з моди (фото)

Читать на русском
Автор
555
Стрижки-антитренди у 2024 році Новина оновлена 22 липня 2024, 10:08
Стрижки-антитренди у 2024 році. Фото Canva

Ці стрижки псуватимуть вашу зовнішність

Мода — доволі динамічна сфера: це стосується не лише одягу, а й стрижок. Постійно з'являються якісь сезонні тренди, тоді як інші — втрачають свою актуальність.

Існують певні варіанти стрижок, які раніше були на піку популярності, а зараз мають недоречний вигляд. "Телеграф" підготував головні антитренди 2024 року.

Каре з асиметрією

Загалом стрижка "каре" не є антитрендом. Йдеться лише про варіант з різкою зміною довжини волосся. Колись це було модно, а зараз це лише псує ваш образ, роблячи його неактуальним і безглуздим.

Каре з асиметрією
Каре з асиметрією, Фото: Pinterest

"Боб на ніжці"

Багато років поспіль цю стрижку обирала відома співачка та модельєрка Вікторія Бекхем. Це вона задала тренд на "боб на ніжці". Зараз такий варіант є дещо застарілим. Краще обирати "боб" з довгою довжиною. Тоді будете відповідати сучасним трендам.

Боб "на ніжці"
Боб "на ніжці", Фото: Pinterest

"Гаврош"

Така смілива стрижка у минулому була популярною, особливо серед тих, кому подобається виділятися. Нестандартна форма дає змогу підкреслювати індивідуальність. Однак у 2024 році "гаврош" не є актуальною. Вважається, що такий варіант сильно додає віку будь-якій дівчині чи жінці.

Стрижка "гаврош"
Стрижка "гаврош", Фото: Pinterest

"Гарсон"

Любителі короткої довжини часто практикували стрижку "гарсон", адже це дуже практично та зручно. Волосся не заважає і водночас не "парить" у спеку. Утім, сьогодні цей варіант більше не зробить вас у тренді. Обирайте краще "піксі", яка є вдалою альтернативою"гарсону".

Стрижка "гарсон"
Стрижка "гарсон", Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, як зробити стрижку як у Кайлі Дженнер. Такий варіант добре підійде багатьом жінкам або дівчатам.