Підкреслить фігуру та засмагу: акторка Наталка Денисенко показала трендовий купальник на літо 2024

Читать на русском
Автор
867
Наталка Денисенко на відпочинку хизнулася стильним купальником Новина оновлена 22 липня 2024, 09:41
Наталка Денисенко на відпочинку хизнулася стильним купальником. Фото https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

Актриса позувала на морі у стильному білому купальнику

Популярна українська актриса Наталка Денисенко, яка нещодавно потрапила до бази "Миротворця", часто радує своїх шанувальників яскравими публікаціями на сторінці в Instagram. На цей раз зірка продемонструвала стильний купальник, який був пошитий на замовлення, проте може надихнути модниць на стильну обновку.

На нових фотографіях Наталку Денисенку знято під час відпочинку на морі. Вона позує в стильному білому купальнику хитромудрого фасону, який красиво підкреслює фігуру і рівну засмагу. Модною особливістю цього купальника є мотузочки на плавках, які додають йому особливого шарму. Треба сказати, що в цьому трендовому купальнику Наталка Денисенко виглядає просто приголомшливо.

Наталка Денисенко у купальнику

Зазначимо, що цього сезону стилісти рекомендують робити ставку саме на однотонні купальники. Вони не втрачають своєї актуальності в літньому сезоні 2024. А різні декоративні елементи — мотузочки, ланцюжки або волани — лише додають однотонним купальникам розкішного вигляду.

Наталка Денисенко

Тож модниці можуть надихнутися вибором купальника Наталки Денисенко, обираючи купальник на це літо. До того ж тенденція на однотонні роздільні купальники збережеться і наступного літнього сезону.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Надя Дорофєєва показала стильну літню цибулю, яку може повторити кожна. Для спеки такий образ підійде просто ідеально.