"Це було не дуже щиро": Соловій зробила неочікувану заяву після скандального інтерв'ю у Емми Антонюк (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 липня 2024, 17:41

Співачка заявила, що блогерка не може називати себе інтерв'юером

Відома українська співачка Христина Соловій, яка емоційно згадала вбиту Ірину Фаріон зі сцени Atlas Weekend, знову оскандалилася, образивши популярну інтерв’юерку, колишню журналістку, феміністку і громадську діячку Емму Антонюк.

Це трапилося під час інтерв’ю "Тур зірками", яке у Христини Соловій брала Наталка Тур. Співачка заявила, що Емма Антонюк не може себе називати інтерв’юеркою.

"Я не вважаю, що Емма взяла в мене інтерв’ю, і що вона взагалі інтерв’юер і що вона взагалі може так себе називати. Це швидше була якась така розмова на теми, які її цікавили і особливо які вона хотіла підсвітити чи висвітлити", — розповіла Христина Соловій.

Співачка також заявила, що не варто ходити на інтерв’ю до Емми Антонюк, обґрунтувавши це тим, що блогерка упереджена.

"Я вже сказала думку в своєму цьому інтерв’ю. Мені здається, це було не дуже добросердно і не дуже щиро не тільки стосовно мене. Я думаю, що є, очевидно, упередженість і я б не рекомендувала ходити до Емми на інтерв’ю", — заявила співачка.

Варто зазначити, що сама інтерв’юерка, виклавши допис про розмову із Христиною Соловій, зазначила, що їй співачка подобається і на це є багато причин. Однак виконавиця вирішила образити блогерку.

Нагадаємо, що після виходу інтерв’ю Христини Соловій Еммі Антонюк, на співачку посипався шквал критики. А все через те, що виконавиця звинуватила співачку у тому, що та порушила тему педофілії заради хайпу і гучних заголовків. Журналістка підняла тему фемінізму, сексуалізації жінок та "німфетства". Емма Антонюк під час розмови пригадала любов артистки до роману Володимира Набокова і бажання виправдати і "відбілити" педофілію. Також журналістка задала пряме запитання, чи приваблюють артистку хлопчики від 9 до 14 років. На що співачка з усмішкою на обличчі відповіла "Ні".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Христина Соловій звинуватила Машу Єфросиніну та інших зірок шоубізу у крові, яка проливається в Україні. Блогерка своєю чергою назвала співачку аутсайдеркою шоубізнесу.