"Боюся писати цей допис..." Аліна Доротюк розкрила свій найбільший страх за українців та навела яскравий приклад

Читать на русском
Автор
624
Аліна Доротюк розповіла, чого боїться найбільше Новина оновлена 25 липня 2024, 09:23
Аліна Доротюк розповіла, чого боїться найбільше. Фото Інстаграм Аліни Доротюк

Інтерв'юерка поділилась страхом щодо українців

Відома українська блогерка та журналістка Аліна Доротюк поділилася зі своїми читачами ситуацією, свідком якої стала. Так, жінка розповіла, за що найбільше хвилюється зараз. Ці побоювання стосуються українського народу.

Доротюк розповіла, що по сусідству з нею відновлюють будинок, який зруйнували росіяни. Там загинула жінка, а кішку, яка з нею жила, забрали до себе батьки журналістки. Днями будівельник, який там працює, увімкнув російські пісні. Аліна була шокована цією ситуацією.

"Будівельник, який фарбував фасад будинку, увімкнув на увесь двір "російське лайно". Звісно, після зауваження вимкнув. Але я одразу подумала: в якому сюрі ми живемо — людина, яка відбудовує будинок, зруйнований росіянами, слухає пісні тих самих росіян", — зауважила блогерка.

Журналістка побоюється, що через певний час українці знову можуть співпрацювати з росіянами. Вона навела як приклад артистів. Аліна вважає, що ймовірність такого розвитку подій є досить високою.

"Починаю вірити в те, що скоро такі як Х чи Y заспівають тут у дуеті з кимось із хАроших росіян. Ну бо вони "протів путіна". А далі потягнуться сюди й інші росіяни. Ну бо нам якось треба буде після перемоги уживатися зі своїм сусідом. І ми ж "нЄ нацисти", — поділилась дівчина.

Аліна Доротюк поділилась своїм страхом щодо українців

Доротюк хвилюється, що її слова можуть здійснитися, навіть попри велику кількість жертв, які спричинили росіяни. На думку блогерки, українці не мають права забути страшні наслідки війни, початої країною-агресоркою.

"Найбільше боюся, що хоча б крихта з написаного тут стане дійсністю. Бо тоді виникає абсолютно логічне, як на мене, запитання: задля чого було стільки жертв. І хто ми такі, якщо змогли повернути те, проти чого увесь цей час так запекло боролися", — підсумувала Аліна.

Раніше "Телеграф" писав про Тараса Цимбалюка, який слухав російські пісні. Актор спробував виправдатися за інцидент.