"Більш нікчемного інтерв'ю ще не бачила": Сумська обурилася питанням Доротюк щодо "мізерної пенсії" в Алли Кудлай (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 20:22

Актриса назвала запитання журналістки "дурними"

Українська актриса театру, кіно та телебачення Ольга Сумська обурилася новому інтерв'ю зіркової журналістки Аліни Доротюк. Вона взяла його у 70-річної Народної артистки України Алли Кудлай, яка 23 липня відсвяткувала свій день народження та кардинально змінила імідж.

Окремі запитання Доротюк до виконавиці стосувалися її "мізерної пенсії". Інтерв'юєрка допитувалася у Кудлай, щоб вона назвала їй точну суму виплат, але сама співачка у розмові зазначила, що вона соромиться це казати.

"Не скажу! Мені стидно казати", — різко відповіла Алла Кудлай. Але Доротюк продовжувала тиснути на 70-річку зірку і почала питати про авторські доплати. "Аліна, ну воно Вам треба? Що Ви такі дурні питання задаєте? Мене бісить! Нах**на Ви мене це питаєте?", — відрізала співачка.

Відреагувала на це у мережі близька подруга Аллі Кудлай — Ольга Сумська. Актриса запостила шматок цієї розмови в сторіс Інстаграму і написала: "Які ж дурні питання! Більш нікчемного інтерв'ю ще не бачила. Господи, Аллочко, для чого ти пішла на це інтерв'ю? Які неприємні відчуття від перегляду…".

Все ж під час інтерв'ю Алла Кудлай категорично відмовилася розкривати розмір своєї пенсії. Єдине, в чому 70-річна артистка зізналася, це те, що вона живе виключно на пенсійні виплати й інших доходів у неї немає.

Раніше повідомлялося, що пенсія не зміниться до 2028 року у деяких категорій українців. Також раніше "Телеграф" писав про те, що є три категорії пенсіонерів, які більше можуть не чекати на індексацію.