Пугачова в Юрмалі заплакала через відомого українського артиста: Галкін нічим допомогти не міг (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 12:06

75-річна Примадонна не змогла пропустити фестиваль подруги Лайми Вайкуле

Естрадна співачка та актриса Алла Пугачова не змогла проґавити можливість порадувати свою близьку подругу Лайму Вайкуле, і цього року знову відвідала її музичний фестиваль "Рандеву", який проходить у Юрмалі. Проте, була на заході Примадонна без свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна. Російські артисти засуджують війну, розв’язану РФ, і навіть підтримали Україну після прильоту по "Охматдиту" у Києві 8 липня.

Як повідомляє видання limon.postimees, Пугачова у п’ятницю, 26 липня, розплакалася під час репетиції виступу українського співака ALEKSEEV. 31-річний артист виконував свої україномовні пісні, і цим розчулив 75-річну артистку.

Хоча Алла Борисівна була без чоловіка, компанію їй склав російський музикант Андрій Макаревич, лідер гурту "Машина часу". У квітні співак потролив росіян фотографіями із "загниваючої Європи".

Фото: facebook.com/rus.delfi.ee

Нагадаємо, що на фестиваль у 2024 році приїхала низка українських виконавців. Зокрема стали гостями заходу Настя Каменських, Макс Барських, Вєрка Сердючка, Алєксєєв, Анна Буткевич та інші. Попри обурення українців, деякі вітчизняні артисти вирішили поділити сцену з "хорошими росіянами".

Раніше повідомлялося, що від участі у фестивалі в Юрмалі відмовилася Надя Дорофєєва. Сама Лайма Вайкуле, яка майже все життя співала для росіян, у 2023 році влаштовувала захід спеціально на підтримку України.