"Ви стільки не відпочиваєте, якщо це не серйозно": розкрито нові деталі хвороби Кейт Міддлтон

Читати російською
Автор

42-річна герцогиня не з’явиться на публіці до кінця літа

Дружина принца Вільяма, майбутнього короля Великої Британії, 42-річна Кейт Міддлтон, швидше за все, витратить залишок цього літа на те, щоб зосередитися на одужанні. Герцогиня Уельська проходить хімієтерапію після діагностики онкозахворювання.

Королівський експерт Роб Шутер, передає Cheat Sheet, поділився важливою інформацією про стан здоров’я майбутньої королеви-консорт, заявивши, що "вона збирається взяти відпустку на частину літа, що залишилася".

"Решту літа вона збирається провести у відпустці. Ми не будемо часто бачити Кейт. Можливо, восени ми її побачимо", — сказав Шутер.

За словами королівського експерта, Кейт Міддлтон, яка проходить лікування від раку, безперечно йде на поправку. Однак він уточнив, що якби здоров’я 42-річної принцеси було чудовим, їй не доводилося б стільки часу уникати королівських зобов’язань.

"Мені сказали, що її здоров’я набагато, набагато краще… Але це серйозно. Ви не берете стільки часу на відпочинок, якщо це не серйозно", — зазначив Роб Шутер.

Варто нагадати, що заява королівського експерта пролунала через кілька днів після того, як Кейт Міддлтон вдруге з’явилася на публіці в середині липня, відвідавши Вімблдон 2024. На чемпіонаті також були присутні Том Круз та Бенедикт Камбербетч.

Перша поява Кейт після встановлення діагнозу відбулася в червні, коли вона відвідала військовий парад Trooping the Colour разом з рештою королівської родини. На заході з’явилися і підрослі діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма.