Total black з яскравим акцентом: Леся Нікітюк показала, як стилізувати класичну спідницю (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 13:20

Телеведуча засвітила стильний аутфіт

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно засвітила трендовий купальник, показала, як стильно носити мініспідницю цього літа. Зірка опублікувала фото, на якому продемонструвала модний total black образ з акцентним елементом блакитного кольору.

На новому фото у сторіс на своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк зображена у відображенні у дзеркалі у стильному образі. Для спекотного літнього дня зірка обрала мініспідницю та укорочену футболку чорного кольору трендового фасону. Доповнила свій образ телеведуча туфлями на високих підборах блакитного кольору. Саме вони стали родзинкою аутфіту зірки і зробили його цікавішим та красивішим.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk /instagram.com/lesia_nikituk

Варто зазначити, що мініспідниці — тренд літа 2024. Цей стильний одяг, включаючи мікроодяг підкорив серця всіх модниць в цьому сезоні. Поєднувати їх можна з топами класичних та яскравих кольорів, лоферами, туфлями і навіть кросівками.

Тому сміливо обирайте варіанти коротких суконь та спідниць для цього літа, щоб виглядати не лише красиво та ефектно, а й стильно. Тож, якщо ви шукаєте натхнення для свого наступного образу, зверніть увагу на стильні поради Лесі Нікітюк. Її поєднання класичних та яскравих елементів допоможе вам створити незабутній вигляд для будь-якої події.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Надя Дорофєєва показала модний образ, який може повторити кожна. З таким аутфітом вам буде легше перенести спеку.