Живе не в Росії та готується до весілля з бізнесменом: як зараз виглядає онука зрадника Кобзона (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 18:27

Мішель пробувала себе як артистка, але обрала професію юриста

Мішель Раппопорт, яка була улюбленою внучкою зрадника Йосипа Кобзона, освистаного одного разу на концерті в Києві, давно виїхала з Росії й не стала артисткою, хоча дідусь бачив у ній великий потенціал. Дівчина обрала інший шлях і готується до весілля.

"Телеграф" з’ясував, де зараз мешкає Мішель і чим займається. Також стало відомо, хто став її обранцем.

Де живе онука Кобзона Мішель Раппопорт

24-річна дівчина живе у Великій Британії, попри те, що вона пробувала себе в ролі співачки й виступала з Кобзоном на одній сцені, Мішель пішла стопами батька і вступила до Оксфордського університету на юридичний факультет. Після закінчення навчання вона залишилася жити за кордоном.

Кобзон та його онука Мішель
Мішель Раппопорт у Великій Британії /росЗМІ

Мішель веде закритий спосіб життя і не прагне бути публічною особою. Її обліковий запис в Instagram закритий і порожній, як в інших соціальних мережах. У них є лише кілька фотографій із відпочинку та заходів.

Мішель Раппопорт /росЗМІ
Мішель Раппопорт

Мішель Раппопорт виходить заміж

Як повідомляють росЗМІ, 24-річна онучка Кобзона зібралася під вінець. Про її обранця відомо лише те, що його звуть Бен Джордж, родом він з Ізраїлю та йому 31 рік. У соціальних мережах коханого Мішель не світила, але коли він зробив їй пропозицію руки та серця, дівчина поділилася цим моментом із публікою.

Мішель Раппопорт виходить заміж /росЗМІ

Відомо, що з ізраїльтянином вона разом кілька років. Майбутній чоловік Мішель є власником підприємства, який створює різні конструкції з бетону та заліза. Весілля вони планують зіграти наприкінці року.

"Телеграф" писав раніше, де зараз уродженець Києва Олександр Цекало та як виглядає його дружина. Артист прокляв Росію, але мовчить про війну в Україні.