Просто не впізнати: Ріанна помітно схудла і похизувалася стрункими ногами (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2024, 16:16

Виконавиця приголомшила своїми змінами

Відома співачка барбадоського походження Ріанна, яка у квітні кардинально змінювала імідж, здивувала своїм перевтіленням. Артистці вдалося позбутися зайвої ваги.

В інстаграмі знаменитість поширила ролик, на якому вона хизується стрункою фігурою. Вона одягнула чорний топ, ніжно-блакитну широку сорочку та світло-коричневу спідницю довжини міні. Також вона обрала чорні кросівки, під якими помітні білі шкарпетки.

Ріанна зробила акцент на ніжках, які стали значно стрункішими. Також вона показала на камеру свої сідниці. Судячи з того, як зірка радісно позувала, вона дуже задоволена такими змінами свого тіла.

Виконавиця набрала вагу після народження двох дітей, тож раніше мала зовсім інший вигляд. Зараз знаменитість здивувала усіх своїми кардинальними змінами. Припускається, що співачка схудла приблизно на 20 кілограмів.

Схуднення Ріанни з жовтня 2023 року по липень 2024 року, Фото: Колаж "Телеграфу"

Помітно, що для луку артистка обрала мініатюрну сумочку люксового бренду Louis Vuitton. Гармонійно доповнили лук стильні аксесуари — ланцюжки на шию та прозорі окуляри в лижному стилі.

Раніше "Телеграф" писав про 55-річну Дженніфер Еністон, яка засвітила свій літній образ. Лук був лаконічним, але мегастильним.