Тіна Кароль засвітила модний повсякденний образ з цікавим верхом (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 09:44

Зірка продемонструвала модний лук з напівпрозори боді

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно заінтригувала підписників заявою про те, що хоче народити, засвітила стильний образ. Зірка показала, як стилізувати звичайні джинси кльош.

Новою світлиною співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. На фото зірка зображена у відображенні у дзеркалі у стильному образі, який підійде для теплого літнього вечора. Зірка обрала джинси кльош, підперезані вузьким ремінцем з золотою пряжкою і чорно-червоні туфлі на підборах. Родзинкою образу став напівпрозорий боді з цікавим принтом. Саме він зробив лук набагато цікавішим та особливим.

Фото: instagram.com/tina_karol /instagram.com/tina_karol

Цього літа джинси кльош — тренд сезону. Вони ідеально поєднуються не лише з повсякденним одягом, а й з більш святковими речами. Комбінація джинсів кльош із блузою чи піджаком — стильне рішення цього літа. Правильно підібрані аксесуари та зачіска додадуть вам шарму.

В цьому сезоні найкраще обирати джинси кльош темно-синього кольору. Вони повинні злегка обтягувати стегна і поступово розширюватись донизу. Такі джинси ще довго не вийдуть з моди і залишатимуться у трендах.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Леся Нікітюк показала, як стилізувати мініспідницю цього літа. Цей стильний одяг, включаючи мікроодяг підкорив серця всіх модниць в цьому сезоні.