У зірки "Голосу країни" діагностували рак: що відомо про співака Gorim! та його хворобу (фото)

Читать на русском
Автор
Віктор Нікіфоров проходить лікування від онкозахворювання Новина оновлена 01 серпня 2024, 17:02
Віктор Нікіфоров проходить лікування від онкозахворювання. Фото instagram.com/gorim_music

У Віктора Нікіфорова лімфома Ходжкіна 2 ступені

Український виконавець Віктор Нікіфоров, більш відомий шанувальникам як Gorim!, повідомив, що лікується від раку. У артиста лімфома Ходжкіна 2 ступені.

Про це співак повідомив на сторінці в Інстаграмі. "Друзі! Вже давно хотів вам зізнатись, що я не просто так "змінив стиль". Це я, можна сказати, передбачаю події. В мене рак — лімфома Ходжкіна 2ст. І я зараз знаходжуся на хімієтерапії", — написав Нікіфоров.

Учасник "Голосу країни" зазначив, що проходить лікування в Інституті раку і наразі не потребує фінансової допомоги. Музикант також поділився, що відчуває себе добре.

"Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя і це важко буде приховати, особливо з часом лікування. Тож до мого музичного і творчого життя, за яким ви слідкуєте, зараз ще додадуться ще деякі речі з проходження лікування і моєї боротьби з хворобою", — відписав артист.

віктор нікіфоров

Віктор зазначив, що його близькі люди вже проходили подібний етап у своєму житті — боролися з раком і перемагали хворобу. Він пообіцяв й надалі продовжувати займатися музикою.

Хто такий Віктор Нікіфоров

Хлопець двічі виступав на шоу "Голос країни". У 7-му сезоні Віктор був у команді Сергія Бабкіна, і в 11-му — у Тіни Кароль.

тіна кароль віктор нікіфоров
Фото: instagram.com/gorim_music

Хоча Нікіфорову не вдалося дійти до фіналу, він не відмовився від своєї мрії. Артист самостійно випустив один мініальбом і кілька композицій. Разом із другом Пашею Зеленовим Віктор Нікіфоров заснував музичний проєкт під назвою Gorim!.

паша зеленов віктор нікіфоров
Фото: instagram.com/gorim_music

Раніше повідомлялося, що нещодавно від раку померла актриса Шеннен Догерті. За день до смерті зірка "Всі жінки — відьми" розлучилася зі своїм чоловіком.