Кейт Міддлтон може знову зʼявитися на публіці: стали відомі подробиці

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 серпня 2024, 18:08

Її Високість може здійснити візит у Францію

Нещодавно принцеса Уельська, яка зараз проходить курс хімієтерапії, ділилась архівними кадрами з лондонського Музею природничої історії. Тепер стало відомо, що Кейт Міддлтон може знову з'явитися на публіці.

Принц Вільям хоче поїхати на Олімпійські ігри в Парижі вже наступного тижня. Він планує подивитися змагання з одного з найновіших видів спорту у переліку. Дуже хоче відправитися на захід й сама принцеса Уельська. Про це повідомляє видання Express з посиланням на близьке до королівської родини джерело.

"Принцеса хотіла б поїхати на Олімпійські ігри. У неї такі теплі спогади про Лондон 2012 року, і вона хоче поїхати на інші Ігри, поки вони так близько від дому", — розповів інсайдер.

Повідомляється, що Кейт Міддлтон хоче подолати Ла-Манш, щоб бути присутньою на Олімпійських іграх. Утім, наразі ще немає чіткого рішення, чи поїде Її Високість на масштабну подію. Насамперед це залежатиме від самопочуття Міддлтон і рекомендації лікарів.

Натомість до принца Вільяма, який вирушить у Францію вже 5 серпня, можуть приєднатися двоє старших дітей: 11-річний принц Джордж і дев’ятирічна принцеса Шарлотта. Він спостерігатиме за змаганнями зі скелелазіння. Цей вид спорту вважається відносно новим видом Олімпійських ігор, який вперше ввели на змаганнях у 2020 році.

Нагадаємо, що востаннє Кейт Міддлтон виходила на публіку 14 липня, коли відвідувала тенісний турнір Вімблдон. Принцеса Уельська обрала для заходу розкішну сукню фіолетового кольору нижче коліна. Чудово пасували до образу золоті прикраси та бежева сумочка, які обрала Її Високість.

Раніше "Телеграф" писав про записку, яку відправив Кейт Міддлтон принц Гаррі. Це відбулося після фіналу тенісного турніру Wimbledon.