Монатік оригінально уникне мобілізації

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 серпня 2024, 10:48

Сім'я артиста стане більшою

Відомий український співак Дмитро Монатік, який відмовився співати російською, потішив прихильників приємною новиною. У нього буде поповнення в родині.

В інстаграмі виконавець поширив зворушливу світлину зі своєю дружиною та продюсеркою Іриною. На ній жінка засвітила округлий животик. Подружжя тримало в руках газети з символічним написом про очікування немовляти. Таким чином, Ірина з Дмитром поділилися радісною звісткою з фанами.

"Новини ритмоловів. У нас буде дитина", — радісно написав Дмитро.

Дмитро Монатік стане батьком втретє

Зіркові колеги вже встигли привітати співака з поповненням в родині. Зокрема, Надя Дорофеєва, Тетяна Решетняк, Володимир Дантес, Даша Астаф'єва, Джамала, Ксенія Мішина, Слава Дьомін та інші.

Про бажання знову стати батьком Монатік розповідав ще кілька місяців тому. Він зазначав, що немає значення, якої статі народиться дитина. Головне, що у нього є бажання та сили для батьківства. Тоді Дмитро зізнався, що активно працює з дружиною над цим питанням.

Відомо, що Дмитро разом з дружиною Іриною вже мають двох дітей: 8-річного Данила і 6-річного Платона.

Цікаво, що в Україні багатодітні батьки мають право на відстрочку мобілізації. При цьому поки що залишається невідомим, чи скористається таким правом популярний співак. У пресслужбі Монатіка нам поки що відповіді не дали. Попри війну, він продовжує давати концерти закордоном, збираючи гроші на допомогу ЗСУ.

У 2022 році в інтерв'ю Славі Дьоміну Монатік розповів, що першим його поривом, коли він дізнався про початок війни, було піти служити до Збройних сил України. Артист навіть зв'язався з ЗСУ, однак його відмовили.

Зазначимо, що редакція "Телеграфу" свідомо обрала такий жартівливий заголовок. Ми щиро вітаємо сім'ю співака з майбутнім поповненням у родині та бажаємо здоров'я немовляті.

Раніше "Телеграф" писав, як Дмитро Монатік потрапив на українське лакшері-весілля в Італії. Стали відомі деталі.