Неможливо відірвати погляд: Єва Лонгорія показала трендову сукню на літо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 серпня 2024, 12:01

Знаменитість обрала красиве вбрання

Відома американська акторка Єва Лонгорія продовжує вражати публіку трендовими образами. Днями зірка засвітила трендовий купальник, а тепер показала красиву актуальну сукню на літній сезон.

Знаменитість продемонструвала лаконічну, але водночас стильну сукню. Приталений крій такого вбрання допоміг показати бездоганну фігуру — вузьку талію та широкі стегна акторки. А завдяки довжині міні Лонгорія оголила свої апетитні ніжки. Також жінка опустила сукню, відкривши одне плече, щоб додати образу перчинки.

Єва Лонгорія підкреслила чудову фігуру, Фото: Інстаграм Єви Лонгорії

Примітно, що Єва обрала сукню саме в трендовому лимонному відтінку. Він вважається одним із найпопулярніших в цьому сезоні. Такий колір мав чудовий вигляд на засмаглій шкірі акторки.

До стильного обрання Лонгорія взяла прості босоніжки з двома срібними смужками. Вони красиво доповнювали жовту мінісукню знаменитості. А ще Лонгорія мала розпущене волосся з легкими локонами та ніжний макіяж.

Єва Лонгорія підкреслила чудову фігуру, Фото: Інстаграм Єви Лонгорії

Світлину акторка зробила в парку біля фонтана. Ймовірно, Єва хотіла зафіксувати трендовий лук під час прогулянки. Також вона привітала своїх прихильників з початком серпня.

"Привіт, серпень", — написала акторка.

Раніше "Телеграф" писав про суперстильні аутфіти в Нью-Йорку акторки Блейк Лайвлі. Вона змінила кілька яскравих образів та попозувала для публіки.