"Золотий фартух" і не тільки: новий сезон "МастерШефу" здивував нововведеннями

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 серпня 2024, 09:10

Перший ефір 14 сезону стартує на каналі СТБ 24 серпня

Вже цього місяця на телеканалі СТБ почнеться новий сезон популярного кулінарного шоу "МастерШеф". Тільки у червні українці стали свідками перемоги у минулому сезоні Аліни Бурик.

Як повідомляється на офіційній сторінці проєкту в Інстаграм, 14 сезон здивує глядачів таким нововведенням як "Золотий фартух".

Цю нагороду отримає учасник або учасниця, який зможе справити враження на суддів під час кастингу — і відразу ж потрапить до двадцятки найкращих.

Також автори розповіли про головний концепт сезону — локальні продукти та українські страви: "Сезонні фермерські продукти дають неабиякий простір для креативу у створенні нових українських страв, впевнена творча команда проєкту. Та інтригує, що деяким учасникам з "двадцятки" вже вдалося вразити вимогливих суддів стравами, які до цього ніколи не готувалися на легендарній кухні".

Раніше креативний продюсер проєкту Дмитро Широбоков розповів, що зараз українським аграріям доводиться справлятися з нелегкими умовами, вирощуючи та збираючи врожай під час повномасштабної війни. За його словами, їх команда дуже прагне підтримувати їх у цей складний час.

Шоу буде спрямоване на підтримку діючих військовослужбовців, зокрема на інформаційну та ресурсну допомогу у зборі коштів для ЗСУ. Окрім того, серед запрошених гостей проєкту будуть і самі військові.

Нагадаємо, що 14 сезон кулінарного проєкту "МастерШеф" стартує на телеканалі СТБ у суботу, 24 серпня, о 19:00 за Києвом. Зйомки шоу розпочались наприкінці травня і триватимуть до серпня, при дотриманні всіх правил безпеки під час повітряних тривог.

Суддями нового сезону стали Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський та Ектор Хіменес-Браво. Нещодавно український кулінар колумбійського походження показав, який мав вигляд у молодості.