"Це знущання...": відомий співак пройшовся по піснях Пивоварова та отримав відповідь (відео)

Читать на русском
Автор
Паліндром розкритикував Артема Пивоварова Новина оновлена 03 серпня 2024, 11:20
Паліндром розкритикував Артема Пивоварова. Фото instagram.com

Паліндром негативно висловився про сингли на віршах українських поетів Розстріляного Відродження

Український репер і співак Степан Бурбан, більш відомий під псевдонімами Паліндром і Кашляючий Ед, розкритикував артистів, які пишуть свої композиції на вірші українських поетів. Музикант пройшовся по хітах Артема Пивоварова, який раніше відповів на закиди про "попсу".

На фестивалі "Файне місто" у Львові Паліндром висловив свою думку про творчість артистів, що використовують літературні твори українських поетів як основу для своїх треків. Зокрема, він зупинився на творчості Артема Пивоварова, який створює пісні, надихаючись віршами класиків у рамках проєкту "Твої вірші, мої ноти".

"Є смак, а є несмак. Мені здається, те, що робить Пивоваров — це знущання з поезії Розстріляного Відродження і так далі. Хоча ніби звучить це все фірмово і багатьом людям це заходить", — сказав репер.

Проте музикант висловив і іншу думку, зазначивши користь таких композицій як навчального моменту: "Я так розумію, Пивоваров — це артист такого першого ешелону в плані української попмузики. А хто знає, можливо з 10 людей, які послухають цю пісню, хтось перейде за цим віршем далі й для себе відкриє якісь приємні несподіванки. Тому десь нативно там є оця освітня штука і за це я плюсую".

У відповідь на це сам Артем Пивоваров уточнив у Паліндрома про недоліки проєкту. Він зазначив, що хоча форма подачі може бути різною, суть залишається незмінною. "Так а які мінуси Паліндром?", — запитав Пивоваров у колеги.

Зазначимо, що більшість людей стали на сторону Пивоварова, проте недоречність написання своїх пісень на вірші класиків української літератури, що постраждали за свою творчість, оцінили й інші користувачі.

  • "Паліндром сказав все як думаю. Дякую за позицію, видно людину, що думає"
  • "Повністю поділяю думку Степана. Від себе додам, що це контент для дітей (бий-бий-буй- буй-дуй-дуй), загорнутий у фірмовий звук і приправлений благою місією"

Раніше "Телеграф" писав про те, як пліткар Богдан Беспалов розкритикував Артема Пивоварова. Зокрема, блогер дорікнув артисту за те, що той колись писав пісні для російських артистів. У відповідь на ці закиди Пивоваров показав середній палець.