Тіна Кароль приміряла військову форму (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 серпня 2024, 12:46

Піксель 39-річній артистці дуже личить

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка цього літа пройшла курс бойової підготовки, знову показалася у військовій формі. Разом із ветеранами "Азова" 39-річна артистка навчалася навичкам, необхідним у бойових умовах.

Зірка поділилася декількома кадрами на своїй сторінці у сторіс Інстаграму. Відомо, що Тіна Кароль у червні проходила курс військового вишколу для цивільних під назвою "Резервіст". Зірка займалася разом із рештою учасників тренувань.

Зазначимо, що Народна артистка України виглядає дуже красиво у пікселі та берцях. На курсі зірка була без макіяжу. На відео видно, як Тіна Кароль бігає і, при цьому, зовсім не виглядає стомленою.

Нагадаємо, що співачка обрала тактичну медицину за протоколом ASM MARCH, яка включає навички поводження зі зброєю, стрілянини, використання радіозв’язку, інженерної підготовки та бойового узгодження.

Раніше "Телеграф" розповідав, що службовець у Нацгвардії Сергій Жадан показався із колегами-побратимами у бліндажі. Письменник став на захист України як доброволець.