Найсексуальніший український актор розкрив свій найбільший страх: "Я би всра*ся" (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 серпня 2024, 14:55

Зірка "Довбуша" назвав свою найбільшу в житті фобію

Лауреат премії "Золотий ліфон 2024", український актор театру і кіно Олексій Гнатковський розповів про свій найбільший в житті страх. Артист, якого назвали "ґаздою сердець та вологих простирадл, що полонив душі", боїться комах.

38-річна зірка розкрив це у відео, викладеному у сторіс Інстаграму. "Ок. Хочте правду? Добре, я розкажу. Але блін — не ржати з мене. Я капець боюсь комах", — зізнався актор.

За словами Олексія Гнатковського, були періоди, коли він і змію тримав в руці, їв її, але вигляд навіть одного метелика дуже лякає чоловіка.

"Якби на мене сів метелик — я би всра*ся, я вам клянусь. Одного разу я в церкві на службі стою і там метелик літає, такий здоровий, с*ка. Я думаю: "Боже, не доведи, щоб він на мене сів", щоб в церкві зараз не закінчилася служба божа. А оце там якийсь богомол або саранча якась… Це просто встра*ись можна, як я це боюсь, я ненавиджу. Але в мене вдома залітає міль оця нічна, тим більше ця здорова… Х*р знає, що вона там думає", — пожалівся український актор.

Нагадаємо, що Олексій Гнатковський зіграв головну роль у історичному фільмі Олеся Саніна "Довбуш", що розповідає про життя одного з найвідоміших карпатських опришків. Навесні в Будинку архітектора у Києві відбувся благодійний мистецький перформанс, присвячений пам'яті героїв Розстріляного Відродження, за участю Олексія Гнатковського.