Просто та елегантно: Аріана Гранде показала стильну зачіску під будь-який образ (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 серпня 2024, 20:23

Свою зачіску співачка прикрасила бантиком із довгими стрічками

Щоб доповнити свій образ, вибирайте елегантну та красиву зачіску, яка підкреслить ваш стиль та індивідуальність. Натхнення можна знайти у співачки Аріани Гранде, чиї появи на публіці завжди привертають увагу.

На своїй сторінці в Instagram американська знаменитість опублікувала серію фотографій із церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі. Аріана вибрала схожий образ, як в актриси Одрі Хепберн, засвітивши елегантну та милу зачіску.

Аріана Гранде показала модну зачіску /https://www.instagram.com/arianagrande/

Відома співачка з’явилася на заході у ніжно-рожевій сукні від бренду Thom Browne, який підкреслила рукавичками та туфлями на підборах. Свій look вона доповнила елегантною зачіскою — вона зібрала волосся в пучок і прикрасила його рожевим бантом із довгими стрічками.

Ідея модної зачіски на літо /https://www.instagram.com/arianagrande/

Перевага такою зачіски полягає в її універсальності — пучок легко поєднується з будь-якими образами, хай то повсякденне вбрання, офісний костюм або спортивний одяг, тільки необов’язково прикрашати його бантиком, можна шпильками, хусткою — орієнтуйтеся на свій стиль. Особливо вдалий цей варіант для спекотних літніх днів, коли хочеться прибрати волосся з обличчя та насолоджуватися прохолодою.

Аріана Гранде засвітила елегантну зачіску /https://www.instagram.com/arianagrande/

"Телеграф" писав раніше, які зачіски підходять жінкам за 45. З ними ви виглядатимете молодше і свіжіше.