Серйозна хвороба Кейт Міддлтон у дитинстві, розрив у принцом Вільямом і не тільки: топ-5 шокуючих нових фактів про королівську родину

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 серпня 2024, 13:09

В юності Кейт Міддлтон і принц Вільям розлучилися

Нова королівська біографія викликала неабиякий резонанс, розкриваючи ряд несподіваних і шокуючих деталей про життя британських монархів. Спочатку ми дізналися про заборону принца Вільяма вдягнути Меган Маркл прикраси принцеси Діани на весілля, а тепер випливли нові цікаві подробиці.

Новими фактами поділився Роберт Джобсон, біограф королівської родини, як пише видання livemint. Нова біографія дає унікальний погляд на те, що відбувається за закритими дверима палаців.

  • За словами біографа, що рак у Кейт Міддлтон — не перша серйозна хвороба герцогині. Принцеса Уельська перенесла важку операцію на голові. "У підлітковому віці в коледжі Мальборо Кейт виявила шишку на лівій стороні голови, прямо під лінією волосся", — розповідає Джобсон.
  • Ще один шокуючий факт — сварка принца Віляма і Меган Маркл. За книгою, конфлікт розпочався через непорозуміння Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Коли принцеса Уельська була вагітна молодшим сином, дружина принца Гаррі порівняла поведінку Кейт із дитячою. Герцогиня своєю чергою сказала, що вони не настільки близькі, щоб коментувати "її гормони".
  • Згідно з книгою, Кейт Міддлтон думала, чи варто приймати титул принцеси Уельської. За словами автора, вона не хотіла терпіти порівняння із принцесою Діаною, її свекрухою, яка померла. "Вона знала, що її неминуче порівнюватимуть з Діаною, передчасна смерть якої спровокувала таке цунамі гніву та горя. І вона мала рацію", — пише Джобсон.
  • Коли Кейт Міддлтон і принц Вільям ще не були одружені, герцог запропонував коханій розлучитися. Його величність аргументував це тим, що йому треба "трохи більше простору". Згодом вони все ж прийняли рішення розірвати стосунки.
  • За словами Джобсона, стосунки з Кейт Міддлтон принц Вільям припинив по телефону. Вони довго і напружено розмовляли і все прийняли рішення розійтися. Це сталося в січні 2007 року, коли усі були в очікуванні новин про їхні заручини.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Трамп розлютив принца Вільяма через оголене фото Кейт Міддлтон. Виявляється, інцидент, що стався 12 років тому, посилив напругу між принцом та американським бізнесменом.