Ви навряд чи її впізнаєте: як виглядала екс-прикордонниця Плантовська в юності та що з нею стало (фото)

Читать на русском
Автор
2936
Як виглядала Іванна Плантовська в юності Новина оновлена 06 серпня 2024, 16:50
Як виглядала Іванна Плантовська в юності. Фото Колаж "Телеграфа"

Скандальна екс-прикордонниця веде безтурботне життя за кордоном

Колишня речниця Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яка здивувала кардинальною зміною образу, продовжує насолоджуватися розкішним життям у ЄС, не згадуючи про війну в Україні. Дівчина не втрачає можливості похвалитися в соціальних мережах принадами своєї фігури.

"Телеграф" з’ясував, як екс-прикордонниця виглядала в юності та як змінила зараз свою зовнішність. Якщо порівняти ці фото, можна подумати, що це дві різні людини.

Як Іванна Плантовська виглядає зараз і як виглядала в юності

Взимку минулого року, коли Іванна Плантовська опинилася у центрі скандалу через свої фотографії на елітному відпочинку під час війни, її звільнили зі служби й вона виїхала з України. Дівчина переїхала до Варшави та продовжує активно ділитися зі своєю аудиторією розкішним життям за кордоном, відвідуючи різні курорти.

Іванна Плантовська
Іванна Плантовська показала життя за кордоном

Влітку минулого року Іванна зважилася на маммопластику, яку зробила у Туреччині, заявивши, що це "її перша та остання операція". Зараз вона публікує в Instagram кадри в купальниках та розкішних вбраннях, демонструючи безтурботне життя.

Іванна Плантовська
Іванна Плантовська похвалилася розкішним життям

Фотографії юної Плантовської можна знайти на забутій сторінці у соціальній мережі Вконтакте, яка зараз заборонена в Україні. Дівчина публікувала там знімки у 2012 році, на них їй близько 14 років.

Іванна Плантовська
Іванна Плантовська у юному віці

Також в інтернеті можна знайти кадри Іванни Плантовської під час навчання у Національній академії державної прикордонної служби. Дівчина любила виступати та неодноразово співала на концертах.

Іванна Плантовська
Як виглядала Іванна Плантовська у студентські роки

Також на її сторінці у Facebook можна знайти фотографії у камуфляжі. Дівчина позувала з автоматом та прапором України.

Іванна Плантовська
Іванна Плантовська
Іванна Плантовська
Іванна Плантовська у військовій формі

"Телеграф" писав раніше, що українка Іванна Плантовська не соромиться хвалитися гламурним і безтурботним життям закордоном, поки в Україні триває кровопролитна війна з Росією.