Рідко з’являється на публіці: де зараз і чим займається єдина донька Кузьми Скрябіна Барбара

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 серпня 2024, 09:17

Дівчина будує кар'єру медикині

Барбара Кузьменко, дочка відомого українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), з моменту трагічної загибелі свого батька в автокатастрофі у 2015 році, продовжує жити та розвиватися у різних сферах. Барбара завжди трималася подалі від публічності, але інтерес до її життя залишається високим серед шанувальників творчості її батька.

Барбара веде досить закрите життя і рідко з'являється на публіці, хоч і з’являється в соцмережах. "Телеграф" вирішив з’ясувати, чим зараз займається і як живе єдина дочка Кузьми Скрябіна Барбара.

Освіта та кар'єра

Після закінчення школи Барбара продовжила своє навчання в університеті. Вона обрала медичний напрямок і вступила до одного з престижних медичних навчальних закладів в Україні. Працює Барбара косметологом у київському салоні краси. Дівчина також стала засновницею простору професійної косметики для шкіри та волосся.

Фото: https://www.instagram.com/kuzmenko_barbara/ /instagram.com/kuzmenko_barbara

Громадська діяльність

Барбара Кузьменко активно допомагає ЗСУ, робить збори коштів та ліків. Дівчина також активно співпрацює з фондом, який було створено на честь Кузьми Скрябіна, і бере участь у різних благодійних заходах.

Особисте життя

Відомо, що Барбара вже більше п’яти років у шлюбі з Віктором Туром. Донька Кузьми зізнавалася, що поки вони з коханим не планують дітей через події, які зараз відбуваються у країні. Дівчина часто показує коханого чоловіка у соцмережах.

Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara /instagram.com/kuzmenko_barbara
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara /instagram.com/kuzmenko_barbara

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Василіса Фролова, яка раніше була відомою телеведучою. "Телеграф" з’ясував, де мешкає Василіса зі своєю родиною, як виглядає і чим займається.