Мовчить про війну і знімається в російських серіалах: як зараз виглядає дочка Сумської Антоніна Паперна (фото)

Читать на русском
Автор
Антоніна Паперна вже 10 років живе і працює в Росії
Антоніна Паперна вже 10 років живе і працює в Росії. Фото Колаж Телеграфу

Жінка не висловлюється про криваву війну, яку веде Росія

Старша донька популярної української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна від початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну і вже понад 10 років живе у Росії. 34-річна акторка відхрестилася від України, на відміну від своєї матері, яка підтримує Україну.

24 лютого 2024 року Паперна прокоментувала події, які відбувалися, назвавши "жахливими", але не ідентифікувала Росію як країну-терористку і продовжила жити і будувати кар’єру в державі-агресорці. "Телеграф" вирішив з’ясувати, чи спілкується вона з матір’ю, яка підтримує Україну, і як виглядає зараз.

Антоніна Паперна народилася і виросла в Україні, але обрала для себе життя і кар'єру в Росії. Вона закінчила ВДІК у Москві, де здобула освіту акторки. У Росії Паперна активно працює в кіно і театрі, де бере участь у різних проектах. Вона знімається у серіалах і фільмах, а також грає на театральній сцені.

Антоніна є дружиною російського актора Володимира Яглича, з яким у неї двоє дітей. Сім'я живе у Москві.

Антоніна Паперна, Володимир Яглич
Фото: instagram.com/tony__pepper/

Стосунки з матір’ю

Ольга Сумська майже не коментує свої стосунки з донькою. В березні акторка заявила, що "не має права виправдовуватися" за мовчання доньки, і додала, що її зрозуміють лише ті, чиї діти живуть у Росії.

У червні, коли Антоніна святкувала свій День народження, Ольга Сумська привітала доньку в соцмережах словами "Моя рідненька! З Твоїм днем! Люблю" і вимкнула коментарі під дописом. Актриса також показала архівні фото з дочкою.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною
Фото:

Як виглядає зараз Антоніна Паперна

Російська акторка активно веде соцмережі і показує своє життя. Проте, її сторінка не доступна для українців, адже її визнано зрадницею. Жінка постійно викладає фото з чоловіком, однак нічого не розповідає про маму і стосунки з нею.

Старша дочка Сумської Паперна
Фото: instagram.com/tony__pepper
Старша дочка Сумської Паперна
Фото: instagram.com/tony__pepper
Антоніна Паперна
Фото: instagram.com/tony__pepper

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ольга Сумська показалася з молодшою донькою Ганною. Зірка показала, як вони проводять разом час.