"Це не ідеальний шлюб": хвора на рак Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішують домашні сварки незвичайним методом

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 серпня 2024, 11:44

Королівська пара навчилася ефективно керувати конфліктами

Навіть у королівських сім’ях іноді виникають домашні конфлікти, але принц Вільям та його онкохвора дружина Кейт Міддлтон знайшли незвичайний спосіб їх вирішення. Вони застосовують метод, успадкований від королеви Єлизавети ІІ.

Про це йдеться у матеріалі Mirror. Королівський експерт Том Куін поділився цікавими подробицями.

Як Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішують домашні сварки

За словами експерта, шлюб Кейт Міддлтон та принца Вільям не ідеальний, між ними часто виникають жахливі сварки. Однак пара використовує підхід до вирішення конфліктів, який відрізняється від традиційних.

Замість того, щоб вдаватися до агресивних методів, наприклад, до розбивання посуду, вони вирішують проблеми, кидаючи подушки один в одного, цей спосіб допомагає утримувати ситуацію під контролем і запобігає її ескалації.

Цей метод вирішення конфліктів Вільяма і Кейт багато в чому ґрунтується на принципі королеви Єлизавети II: "ніколи не скаржся, ніколи не пояснюй". Він включає контрольовану і стриману поведінку, відмову від відкритого прояву невдоволення і скарг, допомагаючи зберегти гармонію.

"Телеграф" писав раніше, що з’явилися цікаві факти про розлучення принца Вільяма та Кейт Міддлтон у юності. Виявилось, що ініціатором розриву став принц.