"Продалася за гроші": Бужинська різко "пройшлася" по зрадниці Ані Лорак

Читать на русском
Автор
763
Катерина Бужинська засудила Ані Лорак за позицію щодо війни Новина оновлена 10 серпня 2024, 11:35
Катерина Бужинська засудила Ані Лорак за позицію щодо війни. Фото Колаж "Телеграфа"

Бужинська зазначила, що не розуміє, як мистецтво може бути поза політикою

Багато українських знаменитостей, серед яких Ані Лорак і Таїсія Повалій, прийняли бік ворога і продовжують заробляти гроші в Росії, коли їхня країна переживає жахи війни. Свою думку щодо артистів-зрадників висловила популярна співачка Катерина Бужинська.

В інтерв’ю "Телеграфу" українська виконавиця розповіла, що думає про позицію Ані Лорак. З колишньою колегою по сцені Бужинська у Чернівцях займалася вокалом в одного викладача.

Катерина Бужинська розкритикувала Ані Лорак за позицію щодо війни

Українська артистка заявила, що засуджує Ані Лорак, адже вона продалася за гроші. Співачка мовчить з приводу війни та продовжує виступати перед російськими глядачами.

За словами Бужинської, треба мати честь та гідність й не відмовлятися від своєї Батьківщини. Такий вчинок Ані Лорак дуже обурив українців, тому люди розбили її "зірку", яку було встановлено у Чернівцях на Алеї Слави.

Артистка зізналася, що не розуміє, як у нинішній ситуації, можна говорити, що мистецтво поза політикою. Зараз в Україні вбивають дітей і продовжують страждати мирні люди, тому публічна особистість не може мовчки залишатися осторонь і не висловлювати відкрито свою думку.

"Телеграф" писав раніше, що український співак, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк висловився про зрадницю Ані Лорак та інших артистів. Він вважає, що ці люди "ментально завжди були із Росії".