Тіна Кароль покрасувалася перед дзеркалом в сукні з глибоким декольте (фото)

Читать на русском
Автор
2034
Тіна Кароль блиснула декольте в короткій сукні
Тіна Кароль блиснула декольте в короткій сукні. Фото instagram.com/tina_karol

Співачка розбурхала уяву підписників

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно вдруге приміряла військову форму, показалася в мінісукні та попозувала перед дзеркалом. Зірка розбурхала уяву підписників.

Новим відео артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Зірка попозувала перед дзеркалом у короткій чорній сукні з глибоким декольте на бретелях.

На відео Тіна Кароль постала у красивому та жіночному образі. Зірка знімає себе на відео у дзеркалі, тримаючи в руках телефон. Сукня підкреслила струнку фігуру співачка і показала її ноги. Зачіску зірка зробила просту: зібрала кілька пасм волосся у маленький хвостик, а макіяж зробила світлий, денний. Співачка пританцьовувала і ніби загравала з підписниками.

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль здивувала шанувальників новиною про те, що вона планує народити ще одну дитинку. У коментарях зірку звинуватили у прийманні лікарського препарату, який має побічні дії, на що вона відповіла, що не вдається до таких методів, бо хоче "щось народити красиве, гарне, маленьке".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Світлана Лобода засвітила декольте, позуючи в ліжку. Співачка опублікувала серію "гарячих" кадрів.