"Це моя принципова точка зору": Катерина Бужинська зізналася, чи досі дружить з путіністом Михайловим

Читать на русском
Автор
1391
Катерина Бужинська і Стас Михайлов колись дружили
Катерина Бужинська і Стас Михайлов колись дружили. Фото Колаж Телеграфу

Співачка розповіла, що переклала їхню спільну пісню

Народна артистка України Катерина Бужинська, яка жорстко "пройшлася" по зрадниці Ані Лорак, відповіла, чи досі спілкується з російським артистом-путінстом Стасом Михайловим. Співачка колись дружила з виконавцем і вони навіть записали спільну пісню.

В інтерв’ю "Телеграфу" зірка чесно відповіла, чому не видалила кліп з дуетом з YouTube-каналу. Співачка також розсекретила, чи підтримує зв’язок з іншими російськими артистами.

Катерина Бужинська про дует зі Стасом Михайловим

Артистка зізналася, з путіністом не спілкується вже давно, а пісню "Королева вдохновения", яку вони співали разом, вона переклала на українську завдяки поетесі Катерині Костюк. Тепер композицію зірка виконує із заслуженим артистом України Михайлом Грицканом. "Стало набагато краще, аніж був російський варіант", — зізнається Катерина Бужинська.

Співачка також розповіла, що принципово припинила спілкуватися з усіма російськими артистами ще на початку 2014 року. "Але на початку повномасштабного вторгнення 2022 року багато хто з Росії мені писав: "Вибач! Нам соромно, що ми росіяни!"", — зізнається Катерина Бужинська.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим зараз займається дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка понад 10 років живе у Росії. 4-річна акторка відхрестилася від України, на відміну від своєї матері.