Віллу Меладзе в Криму можуть передати російським військовим: що відомо і як вона виглядає

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 серпня 2024, 17:01

Композитору натякають віддати віллу для російських військових

Відомий продюсер і композитор грузинського походження Костянтин Меладзе відкрив свою віллу для оренди. Вона розташована в тимчасово окупованому росіянами Криму. А ще минулого року композитор планував продавати свій особняк.

Меладзе пропонує віллу в оренду в окупованому Гурзуфі за 2 мільйони рублів у місяць, як повідомляють російські ЗМІ. Тобто, майже за 950 тисяч гривень за 30 днів.

Вілла Костянтина Меладзе в окупованому Гурзуфі, Фото з мережі
Спортзал вілли Меладзе, Фото з мережі

А от у день розкішний особняк можна орендувати у проміжку від 60 до 110 тисяч рублів, залежно від попиту та тривалості оренди. В українській валюті виходить від 28 й до 52 тисяч гривень за добу. За цю вартість особняк буде обслуговувати покоївка, садівник і завгосп.

Вілла Меладзе зовні, Фото: Yalta.dom

На території вілли також є басейн, хамам, ставок з рибами та зона барбекю. Повідомляється, що до пляжу потрібно йти близько півтора кілометра. Очевидно, продюсера не бентежить заробляти криваві рублі та сплачувати податки до країни-агресорки, яка окупувала півострів у 2014 році.

Хамам на віллі Меладзе, Фото: Yalta.dom
Вілла Меладзе, Фото: Yalta.dom

Композитор вирішив здати віллу в оренду, зокрема й тому, що вже протягом року не може її продати. Він зменшив ціну на 100 мільйонів рублів, однак не знайшов покупців. Тоді Меладзе знову підвищив ціну й зараз оцінює віллу у 387 мільйонів рублів, тобто, майже у 182,4 мільйона гривень. Ріелтори зазначили, що ціна не є остаточною, і можливий торг.

Вілла Меладзе зовні, Фото: Yalta.dom

Після оголошення про здачу вілли в оренду, пропагандисти запропонували Меладзе переробити віллу під санаторій для російських військових. Або ж продати особняк і передати кошти на потреби солдат країни-окупантки. Наразі композитор не відреагував на таку ідею від поплічників кремлівського режиму.

Раніше "Телеграф" писав про те, чому Віра Брежнєва вирішила розлучитися з Костянтином Меладзе. Співачка поділилась деякими деталями.