Екс-чоловік Віри Брежнєвої Меладзе продає віллу в окупованому Криму: названо ціну особняка (фото)

Читать на русском
Автор
2228
Костянтин Меладзе продає свій особняк за кругленьку суму
Костянтин Меладзе продає свій особняк за кругленьку суму. Фото Колаж "Телеграфу"

Артист навіть знизив цінник на віллу у Криму

Відомий російський продюсер, композитор та виконавець Костянтин Меладзе, з яким розлучилася українська співачка Віра Брежнєва після повномасштабного вторгнення росії в Україну, продає свою віллу в окупованому Криму. Швидше за все, рішення про продаж Меладзе ухвалив через загрозу, що віп-житло росіяни можуть у нього відібрати і "націоналізувати".

Як повідомляє пропагандистський телеграм-канал Mash із посиланням на свої джерела серед ріелторів, Костянтин Меладзе навіть зробив знижку на елітну нерухомість в окупованому Криму. Так, спочатку особняк коштував 300 мільйонів рублів, а тепер цінник – 289 мільйонів.

Відомо, що лакшері-віла Меладзе знаходиться у гурзуфському елітному селищі "Вілла троянд", що біля Ялти, а вся ділянка з будинком та басейном займає 12 гектарів площі.

Зазначається, що двоповерховий особняк було збудовано у 2010 році, проте сам Костянтин Меладзе бував там дуже рідко. А тепер вирішив продати нерухомість на півострові, боячись, що її просто відберуть.

Костянтин Меладзе

Раніше "Телеграф" розповідав, що росіяни продали "націоналізовану" квартиру родини Зеленських у Криму. Названо чималу суму угоди.