Залишилась без квартири в Москві та заощаджень: путіністка Лариса Доліна звинуватила українців у шахрайстві (відео)

Читать на русском
Автор
1876
Лариса Долина стала жертвою шахраїв Новина оновлена 13 серпня 2024, 18:02
Лариса Долина стала жертвою шахраїв. Фото https://www.hibiny.ru/

Співачка заявила, що у неї обманом забрали квартиру та заощадження

Відома російська співачка Лариса Доліна, яка відкрито підтримує війну в Україні, заявила, що стала жертвою шахраїв. Путіністка залишилася без розкішної квартири у Москві та особистих заощаджень.

Про це артистка заявила у своєму відеозверненні. Скандальна виконавиця зазначила, що проти неї було вчинено "збочені дії".

Лариса Долина стала жертвою шахраїв

Російська співачка, яка є затятим прихильником путінського режиму, поскаржилася, що її "розвели" шахраї, які нібито перебувають на території України. Долина розповіла, що її вмовили продати квартиру, розташовану в елітному житловому кварталі в Москві й перевести на рахунок близько 180 млн рублів (майже 2 млн доларів), включаючи заощадження в розмірі 68 млн рублів. У підсумку співачка залишилася без коштів і без квартири.

За словами путіністки, зараз на її квартиру накладено арешт, до неї намагалися потрапити вже нові власники, заявивши, що придбали її на законних підставах. Долина звернулася по допомогу до правоохоронців.

Щобільше, вона розповіла, що її сторінку в Instagram зламали й там з’явилася публікація "жахливого характеру" (пост з українським прапором та заклики донатити кошти батальйону "Азов"). Наразі публікації видалені.

Скріншот
Скріншот сторінки Лариси Долиної у Instagram

"Телеграф" писав раніше, що українська співачка Катерина Бужинська різко "пройшлася" по зрадниці Ані Лорак. Виконавиця заявила, що артистка просто продалася за гроші.